Поліція з’ясовує обставини інциденту в приміщенні ТВК у Чернівцях

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Відреагувавши на повідомлення про перешкоджання роботі членів територіальної виборчої комісії, на місце події виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції. Поліцейські опитали членів комісії та інших учасників засідання.

Сьогодні, 27 жовтня до поліції звернувся заступник голови Чернівецької міської виборчої комісії та повідомив, що на територію ТВК зайшли невідомі особи та заважають проводити засідання. Співробітники Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області відразу направили на місце події слідчо-оперативну групу Шевченківського відділення поліції.

Поспілкувавшись з учасниками інциденту, поліцейські з’ясували, що декілька кандидатів під час засідання почали звинувачувати членів ТВК у порушенні виборчого законодавства. Між присутніми виникла словесна суперечка, під час якої члени комісії звернулися до поліції для врегулювання конфлікту.

Наразі ситуація у приміщенні територіальної виборчої комісії є повністю контрольованою. Правоохоронці забезпечують правопорядок і цілісність виборчої документації.

Як повідомляв molbuk.ua, у Чернівцях група осіб увірвалась до територіальної виборчої комісії та влаштувала скандал. Як видно на відео, є кандидати на посаду міського голови Чернівців Юрій Ковалець і Сергій Качмарський, а також представники партії “ОПЗЖ”.

Реклама

Залишити коментар