У Чернівцях на виборчі дільниці розвозять піцу від Клічука – ЗМІ

У Чернівцях одразу на декількох дільницях очевидці повідомляють про роздачу піци з мережі ресторанів «Шо Шо», який належить лідеру політичної партії «Єдина Альтернатива» Роману Клічуку.

Зокрема, такі випадки зафіксовані в школі №6, на вулиці Заньковецькій, на Театральній площі в медуніверситеті, повідомляє Чернівецький промінь.

На одній з дільниць журналістам повідомили, що піцу привозять безкоштовно і оголошують, що це для «Єдиної альтернативи». На одній із дільниць коли хлопця з піцою стали фотографувати, він втік.

Про порушення від «Єдиної Альтернативи» на своїй сторінці у Facebook написала кандидатка в депутати міськради Тетяна Шепелько.

«Знову провокація в бік Єдиної Альтернативи чи що??? Хто розвозить безкоштовну піцу “Шо-шо” по виборчих дільницях? Доставили в регіон-центр на Заньковецької, виборча дільниця 496.

На інших дільницях, як звітують спостерігачі від партії “Пропозиція”, відбувається те саме! Є випадки замовлення піци спостерігачами від Альтернативи», – йдеться у дописі Шепелько.

Фото – promin.cv.ua

Реклама

Залишити коментар