На Буковині прикордонники вилучили цигарок на суму близько півмільйона гривень

На Буковині прикордонники Чернівецького загону за минулу добу позбавили пачкарів майже 12,5 тисяч пачок сигарет різних марок, на суму близько півмільйона гривень

Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.

Обидва випадки трапилися вчора, 21 жовтня, майже одночасно на ділянках відповідальності відділів прикордонної служби «Мамалига» та «Фальків», що на україно-румунському кордоні.

Так, у першому випадку, прикордонники відділу «Фальків», в ході реалізації випереджувальної інформації спільно з офіцерами відділу внутрішньої та власної безпеки, викрили місце накопичення тютюнової контрабанди. Свою схованку пачкарі облаштували за 400 метрів до кордону, замаскувавши товар гіллям хвойних дерев. Зі схованки правоохоронці вилучили 7500 пачок сигарет марки «Марбле».

Ще 4970 пачок тютюнової продукції позбавили контрабандистів прикордонники відділення «Тарасівці» відділу «Мамалига». В цьому випадку правопорушники не збиралися облаштовувати схованку поблизу кордону, а одразу намагалися переправити сигарети через річку Прут. Однак, планам правопорушників завадили прикордонники, які першими виявили їх. Проте, з
появою військовослужбовців, ділки вдалися до втечі, покинувши товар. Не реагували втікачі, а ні на голосові команди правоохоронців, а ні на попереджувальні постріли у повітря.

Пошук причетних до контрабандної діяльності триває. Усі виявлені тютюнові вироби буде незабаром передано співробітникам Буковинської митниці ДФС.

Реклама

Залишити коментар