Максим Бурбак розповів, чому «Партія Чернівчан» є єдиним аполітичним проектом на Буковині

Місцеві ради у Чернівецькій області мають припинити займатися політикою, і після виборів 25 жовтня повинні активно наводити лад у житлово-комунальній та інших важливих сферах регіону. Про це в ефірі телеканалу ТВА повідомив кандидат у депутати Чернівецької обласної ради від «Партії Чернівчан» Максим Бурбак.

Він переконаний, що після виборів керівники усіх новообраних фракцій мають сісти за стіл переговорів і досягти консенсусу у питаннях розвитку Буковини.

«Будемо обговорювати те, що і як ми будемо робити у новій Чернівецькій обласній раді. Про ті перші кроки, про формат так званої коаліції. Я працював у парламентській коаліції упродовж п’яти років, очолював фракцію, яка була складовою частиною коаліції. Тож мені добре відомо, як це робити. І готовий свої знання застосувати у Чернівецькій облраді», – сказав Максим Бурбак.

Він зауважив, що, на відміну від інших політичних сил, які претендують на мандати в Чернівецькій облраді, «Партія Чернівчан» є максимально аполітичним проектом.

«Микола Федорук завжди говорить, що каналізаційні труби не мають партійної приналежності. Тому я хочу закликати всіх потенційних переможців виборів – всю «велику політику» залишіть, будь ласка, у Верховній Раді. А тут давайте займатися «господаркою», розбудовою Чернівецької області, новоствореного Чернівецького району, який ще не має повноважень, об’єднаних територіальних громад. Дуже багато проблем є на місцях. Давайте спершу їх вирішувати. А потім, у «Різному» займайтесь політикою», – зазначив кандидат від «Партії Чернівчан».

Реклама

Залишити коментар