Іван Рибак: Сьогодні вони здирають білборди, а завтра обдиратимуть Буковину?

Опоненти «Партії Чернівчан» не можуть змиритися із правдою, яку кандидати цієї політичної сили доносять до своїх виборців. Саме тому нечисті на руку політики почали застосовувати брудні технології проти «Партії Чернівчан».

Про це в ефірі телеканалу ТВА повідомив кандидат у депутати Чернівецької районної ради від «Партії Чернівчан» Іван Рибак.

Він, зокрема, висловив думку, що нинішня передвиборча кампанія є найбруднішою на його пам’яті.

«Я брав участь як кандидат, як спостерігач, як член дільничної виборчої комісії, і просто як працівник того чи іншого виборчого штабу приблизно у 12-ти виборчих кампаніях, починаючи з 1998 року. І визначаю саме цю кампанію як найбруднішу», – сказав Рибак.

На його думку, процес підрахунку голосів на дільницях буде складним і щодо нього можуть застосувати безліч маніпуляцій. Це, за словами Івана Рибака, може створити загрозу зриву виборів. Кандидат у депутати від «Партії Чернівчан» зауважив також, що проти нього та його політ сили триває «чорна» кампанія:

«Почали розсилати смс-повідомлення виборцям, що, нібито «розшукують Івана Рибака через якісь шахрайські дії з «Укрсиббанком». Людей же запрошують «в якості свідка». Ми звернулися через ЗМІ до загалу, після чого мені багато таких повідомлень переслали з підтвердженням номерів телефонів. Проте нам, все-таки, вдалося цю хвилю негативу «збити» завдяки тому, що ми вчасно дали розголос цій проблемі», – повідомив кандидат.

«Також «Партії Чернівчан» зірвали сіті-лайти, понищили агітаційну продукцію мого колеги Андрія Романчишина… Вночі 18 та 19 жовтня невідомі понищили білборди «Партії Чернівчан» – від Кіцманщини і Заставнівського району аж до Глибоцького та Герцаївського районів. Я в цьому вбачаю тільки одне – конкуренти чесно працювати на виборах не хочуть, чесно агітувати та займатися чесною виборчою кампанією не будуть», – розповів Іван Рибак.

Кандидат у депутати закликав буковинців зробити висновки щодо тих політичних партій, на замовлення яких могли вчинити такі дії.

«Що від таких людей можна очікувати у майбутньому, коли вони прийдуть до влади? Сьогодні вони просто «обідрали» білборди і знищили сіті-лайти. А завтра вони будуть розкрадати бюджет і знищувати Чернівці та Буковину?!», – додав Іван Рибак P.S.

У ніч на 21 жовтня було пошкоджено ще кілька бордів «Партії Чернівчан» на Заставнівському та Кіцманському районах.

Реклама

Залишити коментар