Буковинська “Свобода” хоче притягнути Осачука до відповідальності через червоний міст

Свободівці вважають подібні дії керівництва Чернівецької ОДА та насамперед Голови Чернівецької ОДА Сергія Осачука яскравим прикладом антидержавної діяльності.

Чернівецький обласний осередок партії “Свобода” вимагає від Президента, СБУ та Нацполіції притягнути Голову Чернівецької ОДА до кримінальної відповідальності за наругу над державними символами – Гербом України та Державним прапором України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова обласної організації Віталій Мельничук.

“Синьо-жовті кольори в Чернівцях влада змінює на червоні – кому “служите…пане Осачук?”, – написав Віталій Мельничук.

За його словами, в Україні за останній час дедалі більше від перших осіб держави та області нівелюється повага до базових національних та державних символів.

“У Чернівецькій області так сталося і з Головою Чернівецької ОДА Сергієм Осачуком, – відмова і ігнорування святкування Дня Соборності України 22 січня, ряду інших святкувань та відзначень і до вшанування Дня Захисника України 14 жовтня. Далі, більше… цинічним стало на початку липня перед приїздом Президента України в Чернівці фарбування в червоний колір мосту через річку Прут, по якому передбачався проїзд Володимира Зеленського. Апогеєм зухвалості та зневаги до всього українського можна рахувати обставини, коли вже минулого тижня невідомі, (чи може й офіційні комунальні служби) з мовчазної згоди (а можливо за наполяганням керівництва Чернівецької ОДА) почали червоною фарбою замальовувати синьо-жовті перила мосту через Прут вже в Кіцмансько-Вижницькому напрямку”, – написав у своєму дописі Віталій Мельничук.

Синьо-жовті кольори в Чернівцях влада змінює на червоні – кому «служите…пане Осачук…

/Свободівці вимагають від…

Опубліковано Віталієм Мельничуком Понеділок, 19 жовтня 2020 р.

Реклама

Залишити коментар