Ультрас “Динамо” оприлюднили гучні звинувачення на адресу Луческу і Суркіса

Фанати київського “Динамо” Андрій Кореневський і Віталій Шеремета розкритикували президента клубу Ігоря Суркіса за призначення Мірчі Луческу головним тренером команди, передає УНН із посиланням на відео, опубліковане на YouTube-каналі Ultras Dynamo Kyiv TV.

“Луческу – це просто символ тієї команди-симулянтів – “Шахтаря”. Коли Кучер падав… це він так учив. Ми бачимо, що відбувається у “Динамо”. За ці пару матчів хлопці дуже швидко переймають навички. Буяльський кричить вже практично як Кучер. Ще трохи і буде вже майже Кучером. Я не знаю, як Вукоєвич у штабі це терпить”, – заявив фанат клубу Шеремета.

Він також сказав, що вважає Луческу символом антагонізму по відношенню до Києва.

“Я багато разів їздив до Донецька по роботі і бачив, що там відбувалося. Те, що ми бачимо зараз на Донбасі, руку до цього в основному доклав футбол. Луческу був саме символом того “Шахтаря”, який протиставлявся всьому українському, всьому київському. Вони говорили, що Київ собі все забирає. Ця вся політика, що Донбас годує Україну…”, – сказав Шеремета.

Він назвав Луческу безпринципним, оскільки останній говорив, що Україна і Росія – це одне і те ж.

“Однією зі складових того, що вилилося у війну, був футбол. Луческу був серйозним шурупом цього механізму, який розривав Україну і відірвав Донбас від нас. Він говорив, що Україна і Росія – це одне і те ж. Потім, після того, як загинули 13 тисяч осіб на Донбасі, він поїхав до Росії працювати у структурі “Газпрому”. Це говорить, що він людина абсолютно безпринципна”, – додав уболівальник клубу.

Безпринципним Шеремета також називає і президента “Динамо”.

“Коли ми були на зустрічі з Суркісом, я йому особисто сказав: “Ви розумієте, що ви ведете себе, як “тєрпіла”. На вас 12 років лили бруд, а ви тепер даєте цій людині роботу”. Це навіть не по-пацанськи. Я б ніколи у житті не взяв на роботу людину, навіть якщо б він був суперпрофесіоналом, після того, як він 12 років поливав брудом мене, мою команду, фанатів. Є поняття принципу. Але для Суркіса це не проблема”, – додав він.

За словами Шеремети, з приходом Луческу у “Динамо” структурно нічого не змінилося.

“Михайличенко зайняв колишню позицію у клубі, тому неправильно говорити, що щось змінилося з приходом Луческу. Структурно нічого не змінилося”, – пояснив він.

Реклама

Залишити коментар