КП “Чернівціводоканал” продовжує ремонт водогону на проспекті Незалежності

Бригада дільниці водопровідних мереж КП “Чернівціводоканал” спільно із електрогазозварниками продовжує аварійно-відновлювальні роботи по заміні ділянки трубопроводу на проспекті Незалежності, 116В.

Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

“Сьогодні, 13 жовтня, закінчуються зварювальні роботи сегментів труби безпосередньо на місці аварії. Для того, щоб після заповнення водою цей сегмент не просів і не дав нових тріщин, одночасно зі зварювальними роботами під самою трубою виготовляється “подушка”.

Після закінчення зварювальних робіт та з’єднання з основним сегментом труби, подушка буде залита бетоном. Тільки після того, як застигне бетон, трубу почнуть заповнювати водою. Якщо почати подавати воду до виготовлення подушки, то встановлений сегмент може зсунутись під вагою води і аварія повториться.

Нагадаємо, у п’ятницю, 9 жовтня, на коліні труби діаметром 1000 мм, яка подає воду у спальні райони Чернівців, сталась аварія. Для того, щоб зекономити час, було прийняте рішення виготовити необхідний сегмент труби власними силами працівників КП «Чернівціводоканал». Усі вихідні виготовляли необхідні частини та сегменти, вчора, у понеділок 12 жовтня, почали їх встановлювати безпосередньо на місці аварії”, – йдеться у повідомленні.

Реклама

Залишити коментар