«Альтернативні» обличчя з орбіти Козака хочуть перетворити Чернівці на закрите акціонерне товариство – Бурбак

Враховуючи, що керівником обласного осередку партії «Союз міста і села», яка потім стала «Єдиною Альтернативою» був заступник голови Сокирянської райради Василя Козака Олексій Бойко, можна скласти сумні перспективи щодо можливого управління цими політиками з бізнесу як містом, так і областю. Така думка народного депутата двох попередніх скликань Максима Бурбака прозвучала в етері програми «Постфактум» на телеканалі TВA.

«Єдина Альтернатива» – партія, яка перебуває в орбіті Василя Козака, але нам подають, що вони є єдиною альтернативою у Чернівцях. А тепер – і в області. Тут бачу багато знайомих і незнайомих людей. Певно, вони всі себе зробили, певно, вони всі потужні фахівці у своїх галузях, але мене цікавить, як вони будуть займатися управлінням області. Якщо вони зібралися 3 роки вчитися, то у нас цього часу немає. З цього списку я знаю лише управлінця, який був дотичний до керування областю – це радник голови Чернівецької ОДА Фищука Шкурідін Олександр Миколайович. У мене логічне запитання – що заважало вам, пане Олександре, змінювати область на краще, коли ви були представником провладної партії, ви були радником Фищука.

Так само є в мене питання до пана Романа Клічука, який був членом виконкому з 2015 року, і потім склав мандат, бо йому там щось не сподобалось, є питання до забудовника Зозуляка, який є чинним членом виконкому і всі 5 років співпрацював з Антоніною Бабюк і Василем Проданом, які йдуть від «Рідного міста» до Чернівецької міськради. Тобто, якщо з численних відео та білбордів нам розказують, що вони знають, що робити з містом, у мене питання, а чи знають вони, до чого довели це місто? І що буде далі, коли комерсанти Клічук і Зозуляк почнуть керувати містом?

Ми вже бачимо з 2010 року як бізнесмени довели місто до ручки. В 2011 році зняли Миколу Федорука і почали керувати. Містом повинні керувати управлінці, які розуміють, як місто живе. Я не погоджуюсь із тезою Романа Клічука, що місто – це акціонерне товариство. Ви хочете вибудувати собі акціонерне товариство закритого типу, де раз у 5 років будете збирати виборців і казати: «Хлопці, грошей на дивіденди немає, розходьтеся, зустрічаємось знову через 5 років». Такого не буде, не дуріть людей», – підкреслив політик.

 

Реклама

Залишити коментар