В Україні виші переходять на дистанційну форму навчання

В Україні тимчасово вищі навчальні заклади переходять на дистанційну форму навчання. Таке рішення було прийнято під час наради у Президента України Володимира Зеленського – пише на своїй сторінці у Facebook голова комітету ВР з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медстрахування Михайло Радуцький, передає УНН.

“Тимчасово переводимо ВНЗ на дистанційне навчання. Це рішення повністю підтримує керівництво навчальних закладів. На жаль, вже маємо кілька спалахів зараження співробітників та студентів, і навіть смертельні випадки. Минулого тижня загинув декан географічного факультету КНУ ім. Шевченка”, – зазначає він.

За словами Радуцького, необхідна інформаційна кампанія серед студентів: молодь повинна розуміти, що сьогодні краще обмежити кількість контактів та мінімізувати перебування в людних місцях. Життя їхніх батьків, бабусь та дідусів – це також і їхня відповідальність.

“Осінні канікули у школах мають розпочатись раніше. Дату початку канікул визначає місцева влада, але оптимально, якщо канікули стартують вже наступного тижня, до 15 жовтня”, – додає Радуцький.

Реклама

Залишити коментар