ТВА пропонує кандидатам в мери Чернівців провести теледебати, комфортні для всіх

Телеканал ТВА пропонує кандидатам в мери Чернівців провести теледебати у будь-якому зручному для них форматі, в тому числі і не в студії.

Про це 10 жовтня повідомив у Facebook директор ТВА Вадим Пелех.

“Телеканал ТВА пропонує власний майданчик і формат дебатів. Ми готові розмістити в одному дискусійному полі усіх потенційних переможців мерської гонки”,  – йдеться у повідомленні.

Також директор телеканалу заявив про готовність дослухатися до правил і побажань кандидатів, в тому числі і щодо формату й місця проведення теледебатів.

“У вас є правила і побажання – ми дослухаємося. Хочете спілкуватися з конкурентами у власному ресторані – не проблема, наша ПТС готова до цього. Прямий контакт з виборцями під час ефіру – не питання”, – зазначив Вадим Пелех.

Директор ТВА звернувся також до керівників двох місцевих телеканалів – ТРК Чернівці та Чернівецький промінь з пропозицією одночасної трансляції теледебатів.

Як відомо, 10 жовтня кандидат на посаду міського голови Чернівців Роман Клічук відмовився від участі у теледебатах на телеканалі “Суспільне Буковини”, пояснивши своє рішення несприйняттям формату передачі.

Реклама

Залишити коментар