Максим Бурбак: “Як можна називати себе “новими обличчями”, перебуваючи у владі останні 5 років?”

Основні «гравці» у політичній партії «Єдина Альтернатива» були і в «Свободі», і в «Самопомочі», і навіть у партії регіонів. Про це йшлося у програмі «Постфактум» на телеканалі ТВА під час обговорення списків кандидатів на посаду Чернівецького міського голови та депутатів Чернівецької міськради.

Зокрема, на 40-му місці в списку «Альтернативи» зараз – пан Золотухін, який у 2010-му році балотувався до Чернівецької міськради від «партії регіонів».

  • Тобто тут такий набір: Зазуляк – «Свобода», Мороз – «Народний контроль», Клічук – «Батьківщина», «Народний контроль», «Самопоміч», Золотухін – «Партія регіонів», – зауважив ведучий Вадим Пелех у розмові з народним депутатом двох скликань Максимом Бурбаком.
  • А зараз будуть поширювати тезу про так звану буковинську толерантність. Мовляв, так, мали право на помилку. Я розумію, що багато кого заганяли в Партію регіонів. Це вже історія розкладе на місця. Але мені цікаво, як можна себе позиціонувати новими обличчями, перебуваючи у владі останні 5 років? Зокрема, членами виконкому, коли щоденною роботою ви могли змінювати обличчя міста. Нагадаю, що міська рада голосує лише за бюджет. А як він витрачається – вирішує виконком міської ради, де був і Роман Клічук, і пан Зазуляк. Що заважало тоді це робити? Я не розумію, – відреагував Максим Бурбак.
Реклама

Залишити коментар