У поліції прокоментували ДТП на розі Героїв Майдану – Каспрука у Чернівцях

Дорожньо-транспортна пригода відбулася увечері, 30 вересня, на розі вулиць Каспрука-Героїв Майдану у Чернівцях. Внаслідок аварії травмувалися двоє водіїв та пасажир одного з автомобілів. Лікарі доставили потерпілих до медичного закладу для надання допомоги.
Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
Для з’ясування обставин на місце автопригоди одразу виїхали співробітники Управління патрульної поліції та слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції. Попередньо, правоохоронці встановили, що 33-річна чернівчанка, керуючи автомобілем «Rover», не надала перевагу в русі, не впоралася з керуванням та зіткнулася з легковиком «Honda», яким керував 19-річний місцевий житель.
З травмами різного ступеня тяжкості лікарі доставили до медичного закладу двох кермувальників та пасажира автомобіля «Honda».
Слідчі Шевченківського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України. Проводитися досудове розслідування.
Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.
Реклама

Залишити коментар