Максим Бурбак: Список партії Продана виглядає, як продовження “Команди Михайлішина”

Проект “Команда Михайлішина” – це політична технологія. Його так назвали для того, щоб на рейтингу Віталія Михайлішина провести команду до Чернівецької міськради. 

Про це у вівторок, 29 вересня, в програмі “Постфактум” на телеканалі ТВА заявив народний депутат України VII – VIII скликань Максим Бурбак.

“Місяць тому електоральне поле регіональних нових політичних проектів складало приблизно 40%. Тепер, на мою думку, всі загальноукраїнські партії просідають в рейтингах. Є велика зневіра виборців у загальнодержавних політичних проектах, тому зараз всі звертають увагу на регіональні політичні проекти. Частка може збільшитися до 50%, а то й більше. Тому, цілком логічно, що вони вирішили йти окремо від Продана, бо Продан з його антирейтингом лише “глушить” свій політичний проект, тому можна “злетіти” з “Командою Михайлішина”. Але ми бачимо, що наповнення цієї команди – це та ж сама команда Продана”, – зауважив Бурбак.

Політик звернув увагу, що у списках команди – прізвища діючих депутатів міськради та чиновників з “орбіти” Василя Продана: Анатолій Чесанов, Аліна Олевич, Антоніна Бабюк та інші.

“Як продовження “Команди Михайлішина” виглядає список партії “Рідне місто”. “У партії Продана – “вічний будівничий Калічанки” Володимир Бешлей, Валерій Чинуш (Валерій Миколайович, що ви там забули? Не знаю), Тетяна Бешлей, яка показала свою ефективність у захисті будинку на 28 червня, 42, Андрій Ілюк – теперішній депутат від “Свободи”. І “Свобода” нарешті прозріла, коли побачила його у списку “Рідного міста” і одразу відхрестилася від нього. То п’ять років він вас не зраджував, а тепер ви від нього відмовляєтеся. Тут також є два визначних представники міського осередку “Свободи” – брати Мокловичі”, – зазначив Максим Бурбак.

Запис програми “Постфактум” від 29 вересня 2020 року:

Реклама

Залишити коментар