Нова автостанція невдовзі запрацює на Калинівському ринку

На Калинівському ринку невдовзі з’явиться нова автостанція. Її будівництво уже завершили. Про це повідомляє генеральний директор КП МТК «Калинівський ринок» Ігор Маслянчук.

«Будівельні роботи на автостанції завершилися. Є розпорядження про те, що об’єкт готовий до здачі в експлуатацію. Наразі працюємо над оформленням документів», – сказав Ігор Маслянчук.

На цьому вокзалі є зал очікування, каси, перон, навіси в місцях посадки пасажирів та зона для відстоювання автобусів. Генаральний директор Калинівського ринку зазначив, що ця автостанція допоможе зменшити навантаження на головні транспортні артерії міста, забезпечить безпеку дорожнього руху та підвищить рівень якості обслуговування пасажирів, повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА.

Зазначаається, що автостанція поки що не функціонує. Її ще не внесли до переліку автостанцій. До того ж, начальник відділу транспорту і зв’язку управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг Чернівецької обласної державної адміністрації Володимир Трепко нещодавно обстежив автовокзал, аби присвоїти йому номер.

Відтак, розклад руху міжобласних автобусів та міжнародних маршрутів тут будуть узгоджувати з управлінням Укртрансбезбеки України в Чернівецькій області. Також, для зручності пасажирів, зупинки міського транспорту планують облаштувати поблизу АС «Калинівський ринок», повідомили в ОДА.

 

Фото – ОДА

Реклама

Залишити коментар