До Чернівецької міськради знову балотується Ростислав Білик, який є підсудним у справі про підкуп виборців

Депутат Чернівецької міської ради від партії «Рідне місто»  Ростислав Білик, який є підсудним у справі про підкуп виборців на місцевих виборах 2015 року, представлений у списку політичної партії «Команда Михайлішина». Суд над депутатом Ростиславом Біликом триває досі, а ключові свідки невідомо де.

Про це повідомляє ГМ “Опора”.

Ростислав Білик, що є підсудним у справі підкупу виборців на місцевих виборах 2015 року, знову балотується у депутати до міської ради Чернівців. Про це стало відомо після того, як політична партія «Команда Михайлішина» 24 вересня висунула своїх кандидатів у депутати до місцевих рад і в очільники міст та зареєструвала їх у територіальній виборчій комісії. У списку цієї політичної сили є і Ростислав Білик,  над яким уже 3 роки триває судовий процес.

Останнє судове засідання у цій справі відбулося 24 вересня у Першотравневому районному суді м. Чернівці. На засіданні було допитано одного із свідків. Загалом у вказаній справі вже було допитано 6 свідків, поміж них, одного ключового. Однак, вкотре не прибули заявлені стороною обвинувачення у даній справі ключові свідки, які раніше вже були засуджені за організацію підкупу виборців на користь Ростислава Білика. Суд ухвалив рішення, яким задовольнив клопотання прокурора, оголосити у справі перерву для подальшого виклику свідків в наступне судове засідання. Наступне судове засідання відбудеться 22 жовтня 2020 року.
Реклама

Залишити коментар