Масштабна аварія на Буковині: одна людина загинула, 12 зазнали травм

Минулої ночі на трасі “Чернівці-Житомир” у селі Недобоївці сталася масштабна ДТП, у якій загинула одна людина та 12 постраждали.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Буковини.

“Сталось зіткнення пасажирського мікроавтобуса “Фольксваген ЛТ35”, та автомобіля “Ауді”.
Виїздом на місце події встановлено, що сталось зіткнення автомобіля “Ауді А8”, під керуванням чоловіка -1985 р.н., який проживає у м. Київ, та мікроавтобуса “Фольксваген ЛТ-35”, під керуванням водія 1985 р.н., який проживає у Кельменецькому районі.
Внаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці пригоди пасажирка авто “Фольксваген” – 1971 р.н., мешканка Кельменецького району Чернівецька області”, – йдеться у повідомленні..

Зазначається, що до Хотинської ЦРЛ за медичною допомогою звернулись 12 осіб, з яких 10 пасажирів мікроавтобуса та 2 водії транспортних засобів.

Також встановлено, що мікроавтобус здійснював перевезення працівників одного з підприємств Чернівців в Кельменецький район Чернівецької області.

Водія “Ауді” затримано, за попередніми даними, саме він є винуватцем ДТП. Наразі він перебуває у лікарні. У поліції зазначили, що раніше на нього вже було складено 10 протоколів за перевищення швидкості.

Реклама

Залишити коментар