Вчителька вдарила по обличчю школярку, бо та назвала її дурепою

У місті Кам’янське Дніпропетровської області вчителька після зауваження вдарила 11-річну школярку по обличчю.

У дівчинки був День народження, але, за словами мами, свято не вдалося. Про це вона написала в Facebook-групі “Типовий Дніпродзержинськ (Кам’янське)”, передає Обозреватель.

“Це моя донька, сьогодні їй 11 років, але свято не вдалося, ми були у психолога і не тільки, а ось чому. На уроці української літератури моя донька під враженням розглядала подарунки. Вчителька Волошина Ірина Володимирівна підійшла до неї і зробила зауваження, після чого з парти скинула блокнот і ручку. Аня сказала на неї дура (я при цьому не захищаю доньку, вона не має рації)”, – повідомила Оля Карповець.

За образу мама дівчинки була готова перепросити або заплатити штраф, але вчителька вирішила при всіх вдарити школярку по обличчю. Після цього дівчинка почала заїкатися:

“Підкажіть, як би ви відреагували на цю ситуацію? Дирекція в цей момент не реагувала, коли після дзвінка доньки я приїхала – реакції не було, хоча до завуча старших класів підходила дівчинка, яка сидить поруч з Анею, і все розповіла. За це вона ще й отримала зауваження в щоденник. Як мені довести, що вчитель не має права чіпати дитину, є відповідальність батьків, але чіпати дитину ніхто не може, навіть я і тато. Як нам бути?” – підкреслила мама школярки.

Скриншот
Фото ілюстративне, tvoemisto.tv
Реклама

Залишити коментар