Прикордонники знайшли “склад” контрабандистів: вилучено сигарет на 1 млн 250 тисяч гривень

У Чернівецькій області неподалік кордону з Румунією прикордонники знайшли місце зберігання підакцизного тютюну, вартість якого оцінюється у понад мільйон двісті тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.

Більш як 35 тисяч пачок різноманітного курива виявили вчора, 2 вересня, прикордонники відділу «Красноїльськ» спільно зі співробітниками оперативних підрозділів Чернівецького загону, в рамках заходів з протидії тютюновій контрабанді в прикордонні.

Свій сховок пачкарі облаштували в межах ділянки відповідальності відділення «Фальків», при цьому ретельно замаскували свій товар використавши лісисту місцевість та листяні породи дерев. Зі слів прикордонників, які прибули на місце події стало відомо, що контрабандисти недавно облаштували місце тимчасового накопичення сигарет та вже невдовзі планували їх переправити закордон.

Наразі усі виявлені сигарети доставлено до прикордонного підрозділу, а надалі будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області.

Слід зазначити, що з огляду на ринкову вартість сигарет марки «Marble», «Фэст» та «Pull» втрати контрабандистів за попередньою оцінкою сягають близько 1 250 000 тисяч гривень.

 

 

 

Реклама

Залишити коментар