Чернівецька міськрада знову “зробила всіх”: як депутати ввели в оману пікетувальників

25 серпня депутати Чернівецької міськради своїм рішенням про послаблення карантинних обмежень у місті, зробили спробу продовжити власні повноваження на 2021 рік.

Про це заявив на своїй сторінці у Facebook юрист Олександр Маркідонов.

За його словами, цим рішенням “навіть не намагались врегулювати роботу суб’єктів підприємництва під час перебування в червоній зоні”. Також він вважає, що учора міська рада “зробила ще раз” всіх, хто зібрався під міською радою, залишивши їх сам на сам із штрафами”

“Примітивні словосполучення про дотримання рекомендацій головного державного санітарного лікаря України без посилань на порядок роботи в період “червоної зони”. Натомість заборонили збиратись в приміщеннях більше 20 осіб. Кількість учнів в шкільних класах більша за 20 дітей, в садочках більша за 20 дітей. З таким обмеженням навіть місцеві вибори в Чернівцях не можна буде провести (будуть визнані такими, що не відбулись ) і склад ради залишиться незмінним. Таким рішенням міська рада “зробила ще раз” всіх , хто зібрався сьогодні під міською радою , залишивши їх сам на сам із штрафами і спробувала продовжити власні повноваження і на 2021 рік”, – зазначив Маркідонов.

Реклама

  • Ни кто штрафы платить не будет, принесут вам адрес и номер терминала платёжного на котором якобы они оплатили штраф и под видом того что по тех причинам чек не выдало дадут им адрес и номер терминала, и заставят искать платёж, и пусть попробуют не найти или сказать что он не был совешен или не найден, не отстанут от них пока они не оставят в покое тех кто оштрафованы.

Залишити коментар