Спортсмен-провокатор Тітушко отримав посаду у федерації ММА

Спортсмен з Білої Церкви Вадим Тітушко, який 7 років тому напав на журналістів, став віце-президентом Української федерації змішаних бойових мистецтв (ММА) в Київській області.
Про це APnews повідомляє з посиланням на Facebook федерації. Наразі цей пост вже видалений.

Організація привітала Тітушка з призначенням: “Разом до перемог!”. Нагадаємо, що Вадим Тітушко прославився ще в травні 2013-го року, коли напав на журналістів, які висвітлювали акції протесту опозиції. В результаті спортсмен отримав три роки позбавлення волі, які пізніше змінилися умовним терміном.

У 2018-му році спортсмена також оголошували в розшук за підозру у скоєнні розбійних нападів у складі організованої групи з метою пограбування на території Київської області.

“Тітушками” стали називати провокаторів, підбурювачів і найманців під час силових провокацій, бійок і акцій із застосуванням фізичної сили.

Після розголосу інформації про призначення, Українська федерація змішаних єдиноборств одразу виступила із заявою, що вони скасували призначення Тітушка.

“На сьогоднішній день ця людина не має ніякого відношення до федерації UFMMA. Короткострокове призначення було зроблено на місцевому рівні, та скасоване одразу ж, як це стало відомо керівництву федерації”, – йдеться в повідомленні.

За даними “РБК-Україна“, зараз Тітушко перебуває під домашнім арештом. За словами представника Міністерства внутрішніх справ України Ярослава Тракала, йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту ще в червні, потім його продовжили до вересня. Слідство у його справі про у розбої та викраденні автомобіля завершується, матеріали кримінального провадження готують для передачі в суд.

Реклама

Залишити коментар