У Чернівцях радіостанція, яку пов’язують з Проданом, виграла суд у Нацради

У Чернівцях радіостанції “Буковинська хвиля” через суд вдалося скасувати рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення, згідно з яким радіо припинило своє мовлення.

Як повідомляє molbuk.ua, відповідне судове рішення ухвалив Чернівецький окружний адміністративний суд 31 липня.
У судових матеріалах йдеться, що ТзОВ “Буковинська хвиля” звернулося до Чернівецького окружного адмінсуду з позовом із вимогамси визнати протиправним і скасувати рішення Нацради від 16 січня “Про заяву ТОВ “Буковинська хвиля”, м. Чернівці, щодо продовження строку дії ліцензії на мовлення (НР №01071-м від 01.02.2013 року)”.

Це рішення Нацради передбачало відмову продовжити ліцензію радіостанції “Буковинська хвиля”. Раніше у Нацраді заявили, що таке рішення ухвалили у зв’язку з порушеннями та штрафами, які виписували компанії.

Проте 31 липня Чернівецький окружний адмінсуд задовольнив повністю адміністративний позов “Буковинської хвилі”, визнав протиправним і скасував рішення Нацради про відмову продовжувати ліцензію цій радіостанції.

Окрім того, суд постановив стягнути на користь “Буковинської хвилі” судовий збір в сумі 2102 гривні за рахунок грошей Нацради.

Також зазначається, що це рішення набирає законної сили після закінчення строку продання апеляційної скарги всіма учасниками справи.

Нагадаємо, радіо “Буковинська хвиля” припинило мовлення 2 лютого цього року.

Реклама

Залишити коментар