Олексій Каспрук звинуватив виконком у змові з перевізниками

Сьогодні, 4 серпня, Олексій Каспрук висловив обурення черевиконавчий комітет не відновив пільгові перевезення у маршрутках Чернівців.

Про це Каспрук заявив на своїй сторінці у Facebook.

ВІн нагадав, що незадовго до рішення Верховного суду України про відсторонення, він вніс на розгляд виконкому питання про необхідність повного відновлення пасажирських перевезень.

За його словами, тоді виконком відмовився ухвалювати це рішення.

“Наразі у Чернівцях режим спеціальних перевезень фактично скасований. Тому що спецперевезення – це перевезення окремих категорій громадян. У нас на сьогодні громадським транспортом може користуватися будь-хто”, – зазначив мер.

“Тобто, сьогодні чернівчани на тих же самих автобусах будуть сплачувати по 7 гривень, жодних пільг ніхто не буде мати, тому що виконавчий комітет і нинішній очільник міста не взяли на себе відповідальність відновити у повному об’ємі перевезення громадським транспортом, не взяли на себе відповідальність відновити пільгові перевезення. Їх можна було обмежити певними годинами – для того, щоб не створювати навантаження у години пік, коли люди їдуть на роботу чи з роботи, щоб пільговики не займали зайві місця”, – зауважив Каспрук.

Станом на сьогодні пільговики можуть їздити маршрутками тільки за гроші. Разом з тим, в інших містах вже відновлено пільгові перевезення.

“Я переконаний, що це – чергова змова з перевізниками, боязнь взяти на себе відповідальність, намагання заробити грошей перед виборами”, – сказав Олексій Каспрук.

Як відомо, сьогодні виконком Чернівців дозволив роботу всіх міських маршруток. При цьому вартість проїзду залишилася у розмірі 7 гривень за поїздку.

Реклама

Залишити коментар