Червона зона: на Кіцманщині посилили карантинні заходи

У зв’язку з тим, що Кіцманський район потрапив до “червоної” зони карантину, з 3 серпня там посилили карантинні обмеження.

Як повідомив голова Кіцманської РДА Олексій Добровольський, відсьогодні на Кіцманщині закрили всі ресторани і кафе, а також зупинили роботу ринків і магазинів (окрім продуктових). Разом з тим, на території району зупинено роботу громадського транспорту, повідомляє molbuk.ua.

“Згідно постанови, ми вчора провели районну комісію з ТЕБ та НС. На підставі тієї постанови ми продублювали всі обмеження, які є, а також підкоригували згідно з нашими можливостями. Під обмеження потрапили кафе, ресторани, проведення масових заходів тощо. Також припинив курсувати громадський транспорт. Курсують тільки спецмаршрутки, які перевозять лікарів та осіб, які впливають на життєдіяльність нашого регіону – Кіцманя та Чернівців”, – повідомив Добровольський.

За словами посадовця, ці нововведення діятимуть щонайменше до п’ятниці, 7 серпня.

Як відомо, місто Тернопіль теж потрапило до “червоної” карантинної зони. Проте, міський голова Тернополя Сергій Надал заявив, що місто не виконуватиме розпорядження про посилення карантинних заходів.

Реклама

Залишити коментар