На Запоріжжі легковик врізався в фуру: четверо людей загинули

На трасі Василівка-Бердянськ у Запорізькій області в суботу, 1 серпня, легкове авто зіткнулося з вантажівкою, в результаті чого загинули чотири людини, повідомляють прес-служби поліції області і ДСНС, передає Кореспондент.

“1 серпня в ДСНС надійшла інформація, що біля с. Широке Василівського району на автодорозі Василівка-Бердянськ водій легкового автомобіля допустив зіткнення з вантажним автомобілем, в результаті чого загинуло четверо людей. Для деблокації тіл загиблих від ДСНС було залучено п’ять осіб і одна одиниця техніки”, – йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що всі загиблі перебували в легковику.

“Попередньо встановлено, що водій автомобіля BМW (його дані встановлюються), рухаючись з боку міста Василівка в сторону Бердянська, під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем MАN. В результаті аварії водій іномарки та три його пасажири: жінки 1997 і 2001 років народження та чоловік 1995 року народження загинули на місці. Водій вантажівки госпіталізований в лікарню з тілесними ушкодженнями”, – йдеться в повідомленні поліції.

На місце події виїхало керівництво обласного управління поліції, слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод та експертно-криміналістична лабораторія.

Біля місця скоєння ДТП організований об’їзд транспорту через сусідні населені пункти.

Реклама

Залишити коментар