У Білорусі можуть вимкнути інтернет – ЗМІ

Держсекретар Ради безпеки Білорусі Андрій Равков допустив відключення інтернету в країні в разі виникнення загрози національній безпеці. Про це журналістам розповів кандидат в президенти Андрій Дмитрієв після зустрічі в Центрвиборчкомі, передає в четвер, 30 липня, Кореспондент з посиланням на Єврорадіо.
“Складно ставити під сумнів слова секретаря Радбезу. Але мені не вистачило великого шматка інформації, щоб зрозуміти, що відбувається. Якщо в країні ходять 170 осіб, то де закриті міста? (…) Коли нам кажуть, що під Псковом і Невелем формуються ще угруповання, то коли ми побачимо ноту МЗС Білорусі на адресу Росії?” – заявив кандидат в президенти.
Равков також повідомив, що, за словами Дмитрієва, затримані бойовики дають різні свідчення. Деякі кажуть, що приїхали в Білорусь робити революцію. При цьому ГРУ і ФСБ не повідомили білоруську сторону, що ця група повинна приїхати в Білорусь.
Дмитрієв поставив Равкову запитання, як буде організована безпека людей, якщо 9 серпня вони вийдуть на площу з мирним протестом. Він підкреслив, що ці протести ніяк не пов’язані з намірами кандидатів в президенти. Але така ситуація повторюється після кожних президентських виборів.
“Сподіваюся, що відповідь цю ми ще отримаємо”, – додав політик.
Також кандидат в президенти запитав, чи можуть у Білорусі відключити інтернет. Равков не виключив таку можливість, якщо виникне загроза національній безпеці.
Реклама

Залишити коментар