Стало відомо, кого саме затримали на хабарі в Чернівецькій ОДА

У Чернівецькій обласній державній адміністрації затримали керівника департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА Миколу Харатіна, його підозрюють у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у розмірі 800 доларів.

Про це molbuk.ua повідомляє з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Водночас, як повідомили у прес-службі Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, чиновник начебто вимагав 1000 доларів від підприємця-переможця тендеру за перерахування коштів за виконані роботи.

“У середу, 29 липня, керівника департаменту ОДА затримали оперативники управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області Нацполіції, слідчі теруправління ДБР, розташованого в м. Хмельницький, спільно з військовою прокуратурою Західного регіону України. В службовому кабінеті посадовця правоохоронці виявили та вилучили 800 доларів США – частину отриманої неправомірної вигоди. За вказану суму директор департаменту пообіцяв переможцю тендеру безперешкодне перерахування коштів за виконані ремонтні роботи. Наразі керівник департаменту Чернівецької облдержадміністрації затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

Реклама

Залишити коментар