У Чернівцях п’яний водій таксі протаранив стовп

У Чернівцях на вулиці Нечуя-Левицького п’яний водій таксі не впорався з керуванням і врізався в електроопору.

Коли поліцейські відкрили двері його автівки, він просто випав з машини.

Про це повідомили у пресслужбі Управління патрульної поліції в Черніецькій області.

“Вчора, близько 11-ї години, патрульним надійшов виклик “ДТП без потерпілих” по вулиці Нечуя-Левицького. Прибувши на місце події, інспектори виявили транспортний засіб Reno Kangoo, водій якого не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою.

Поліцейські поспішили на допомогу, та відчинивши водійські двері, керманич випав з автівки. Чоловік перебував з явними ознаками сильного алкогольного сп’яніння.

Охоронці порядку запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння, на що громадянин відмовився в присутності двох свідків”, – йдетьмся у повідомленні.

Як виявилось, водій позбавлений права керування за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами в стані сп’яніння). На водія складено наступні адміністративні матеріали:⠀
– ст.124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів чи іншого майна);
 ст.130 ч. 2 КУпАП (Керування транспортними засобами в стані сп’яніння);
– ст.126 ч.4 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом).

Транспортний засіб евакуйовано на арештмайданчик.

“Рекомендуємо, перед посадкою в таксі звертати увагу на стан водія. За необхідності — телефонуйте на спецлінію 102”, – повідомили у поліції.

Реклама

Залишити коментар