Олексій Каспрук дав пояснення в поліції щодо винесення доган Бешлею

Олексій Каспрук дав пояснення в поліції щодо заяви директора Департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимира Бешлея, у якій є вимога відкрити проти мера кримінальне провадження за те, що той оголошував йому догани.

Про це Каспрук повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Він заявив, що за такий стан справ з ЖКГ у місті посадовець повинен відповідати. Також Олексій Каспрук сказав, що сумнівається, що то були лише помилки Бешлея, а не навмисне шкідництво і саботаж.

“Коротко щодо суті заяви: ті, хто незадоволений станом комуналки у місті, ви «все врете».

За версією Бешлея, у Чернівцях останні півтора роки нема жодних проблем з роботою громадського транспорту, всі маршрутки охайні і їздять за графіком, місто ідеально прибирається, вивезено ешелони сміття, прибрано усі двори, ремонт Проспекту завершено і ніхто нікому нічого не винен. Ідеальна картина.

І все це заслуга директора департаменту ЖКГ Бешлея. Догани йому не було за що давати, премій позбавляв Каспрук незаконно і звільнив виключно з особистих мотивів.

Жаль, що на таку маячню правоохоронцям доводиться витрачати час. Щоб переконатися, що проблеми у житловому та комунальному господарстві міста були і залишаються та майже два останні роки директор департаменту ЖКГ їх не вирішував, не треба читати заяви. Варто виглянути на вулицю та проїхати в громадському транспорті.

Бешлей не вмів, не бажав вирішувати наявні проблеми житлово-комунального господарства, діяв всупереч інтересам чернівчан, хоча мав повну підтримку депутатського корпусу і виконкому.

Залишаюся переконаним – такі посадовці повинні відповідати. Хоча маю сумнів, що то були лише помилки, а не навмисне шкідництво і саботаж”, – йдеться у повідомленні..

Реклама

Залишити коментар