Луцький терорист був волонтером: 5 років він займався опікою тварин

Максим Кривош, який захопив заручників в автобусі в Луцьку, займався в Дубно опікою тварин, зокрема собак. Цю інформацію Суспільному підтвердила зоозахисниця з Рівного Алла Лосик, передає Кореспондент.

“Він у Дубно захищав тварин, лікував, то там його всі знають, і влада знає, і ветеринари. Всі в шоці. Він ніколи не виявляв агресії, вихований, стриманий”, – розповіла волонтерка.
Вона додала, що таким волонтерством він займався приблизно п’ять років. Про його судимості в організації не знали.
Варто зазначити, що у вимогах він хотів, щоб президент опублікував звернення із закликом подивитися фільм “Земляни” – це документальний фільм про проблему експлуатації тварин людьми для одомашнення, розваг, наукових досліджень або з метою виробництва одягу і їжі.
Також журналісти знайшли будинок у Луцьку, у якому жив загарбник, і побували у нього вдома в Дубно.
Як розповів сусід, у Луцьку останні 15 років його квартира стоїть порожньою. За його словами, батьки Максима давно померли, обидва були педагогами. Батько працював у Луцькому політехнічному університеті. Мама викладала в сільській школі. У чоловіка також є молодший брат.
За адресою, де проживає брат, журналістам розповіли, що востаннє Максима Кривоша бачили місяць тому. Тоді він приїжджав на святкування дня народження брата.
Фото з соцмереж
Реклама

Залишити коментар