Чернівецька міська рада не проголосувала за відновлення пільгового проїзду

Розглянути питання про поновлення  пільгового проїзду у міському транспорті шляхом внесення змін у міську  програму «Захист»  запропонував  міській раді  16 липня  міський голова Олексій Каспрук. Однак  пропозиція  міського голови  повернутися до  затвердженого порядку денного  і  внести на   розгляд підготовлений  департаментом  праці та соціального захисту проект рішення, не набрала необхідної кількості голосів.

Пропозицію  міського голови підтримали 20 депутатів, 10 депутатів утрималися, 13 депутатів були відсутніми.  Зокрема, не голосували 4 депутати фракції «Батьківщина», 3 позафракційні депутати, 2 депутати  фракції «Рідне  місто», 1 депутат фракції «Солідарність», пише пресслужба ратуші.

Таким чином, пільговий проїзд у міському транспорті не діє до тих пір, поки міська рада не відмінить своє рішення «Про призупинення дії пунктів 18 та 19 розділу ІІ додатка 3 до Програми «Захист», яке було прийнято 17 березня цього року. Зазначеним  рішенням  пільговий проїзд  у  міському транспорті в Чернівцях було зупинено  до стабілізації епідемічної ситуації  на  період  дії  карантину  і  встановлення обмежень на  пересування людей  із зони ризику.

Міський голова  Олексій Каспрук вважає, що Кабмін скасував заборони на вільне пересування осіб, крім тих, хто перебувають на самоізоляції, тому жодних правових підстав для обмеження пільг на проїзд у міському  транспорті після покращання епідемічної ситуації у місті Чернівці немає.

Реклама

Залишити коментар