17-річний хлопець втік з дому задля участі в ООС

Поліція розшукала 17-річного жителя Пустомитівського району Львівської області Дениса Лагодича, який втік з дому заради участі в бойових діях в ООС. Про це повідомляє прес-центр поліції регіону в середу, 15 липня, пише Кореспондент.

Юнака знайшли на блокпосту біля міста Слов’янськ Донецької області.

У понеділок, 13 липня, в поліцію із заявою про зникнення свого сина звернувся житель села Гринів Пустомитівського району. Чоловік повідомив, що напередодні близько 22:00 його син пішов з дому, після чого зв’язок з ним був втрачений.

Правоохоронці негайно оголосили неповнолітнього в розшук. І вже в середу, 15 липня, поліцейські розшукали хлопця в зоні проведення ООС – на блокпосту біля міста Слов’янськ.

За його словами, він планував приєднатися до військових і зі зброєю в руках захищати незалежність і територіальну цілісність України.

Правоохоронці порадили хлопцеві зачекати кілька років, отримати за цей час відповідні знання та навички, після чого реалізовувати свої плани у передбачений законом спосіб. Денис здоровий і неушкоджений, незабаром поліція поверне його додому.

Реклама

Залишити коментар