Після візиту Зеленського на Буковині можливі кадрові зміни – Бурбак

Народний депутат України VII-VIII скликань Максим Бурбак у програмі “Постфактум” на телеканалі ТВА припустив, що після візиту президента Зеленського на Буковині можливі кадрові ротації. 

“Враховуючи те, як нова президентська команда підходить до кадрових питань, ніхто розтягувати вирішення цих питань не буде. Я так розумію, вони сповідують принцип “незамінних людей немає”. І так, як було з колишнім головою ОДА Олександром Фіщуком, ніхто гратися по півроку не буде. Нема результату – до побачення! Десь так”, – заявив політик.

Щодо проекту рішення Чернівецької обласної ради про висловлення недовіри голові ОДА Сергію Осачуку, Максим Бурбак зауважив, що тут присутні елементи політичної гри напередодні виборів.

“Хтось собі на цьому будує рейтинг. Але, існує два рішення сесійних – Хотинської районної ради і Новодністровської міської ради з тим, щоби звернутися до обласної ради щодо висловлення недовіри голові ОДА”, – сказав Бурбак, зауваживши, що те, що депутати облради не зібралися минулого разу на сесію є також елементом політичної гри.

“Можна займатися політикою, але не забувати, що є ще господарка у місті. Я завжди говорив: шановні, спершу вирішіть всі господарські питання, а далі – в “різному”, до ночі поливайте один одного чим хочете”, – зазначив політик.

Реклама

Залишити коментар