Поліцейські звернулися до батьків через дітей, які лазять по дахах

Під час моніторингу мережі Інтернет співробітники Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області виявили допис в місцевій онлайн-спільноті. У повідомленні йшлося, що група дітей знаходиться на даху будівлі багатоповерхівки. 
На місце події одразу прибули поліцейські ювенальної превенції ГУНП в Чернівецькій області та  співробітники Управління поліції охорони в Чернівецькій області. Коли правоохоронці прибули на місце події, нікого з дітей там уже не було. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.
Проте поліція звертає увагу батьків на те, що залишати дітей без належної уваги не варто. Шукаючи пригод у покинутих будівлях чи на водоймах, діти наражають себе на небезпеку, що може призвести до трагічних наслідків.
Шановні батьки!
  • Виховуйте у дитини свідоме ставлення до правил безпеки життєдіяльності!
  • Будьте завжди на зв’язку з вашими дітьми, телефонуйте та дізнавайтесь їхнє місцезнаходження;
  • Стежте за тим, щоб малолітні діти не відвідували самостійно місцеві ставки, річки, покинуті будівлі;
  • Завжди цікавтесь їхнім колом спілкування;
  • Не залишайте дітей на тривалий час самих. Якщо ж ненадовго залишаєте дітей на самоті, переконайтеся, що всі наявні в помешканні електроприлади та газове обладнання знаходяться у справному стані, а сірники, легкозаймисті та вибухонебезпечні предмети сховані у недоступному місці.
Поліція Буковини звертається до громадян: якщо ви стали свідком правопорушення або вам потрібна допомога – телефонуйте на спецлінію «102».
Реклама

Залишити коментар