Чернівецька ОДА зробила все, щоб президент не поспілкувався з міським головою – Каспрук

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук у коментарі кореспонденту ТВА розкритикував Чернівецьку ОДА за “інформаційний кокон”, який створили президенту Зеленському під час його візиту на Буковину.

За словами мера, президенту не показали багато реальних проблем, які треба вирішувати в області.

“Зрозуміло, що голові Чернівецької ОДА треба було президенту показати якусь гарну картинку, зробити такий “інформаційний кокон”. Щоби президент не бачив негативу. Щоб президент бачив тільки, як тут все чудово, як справляється адміністрація, і які в нас проблеми, та як їх адміністрація вирішує”, – сказав він.

Каспрук також зауважив, що його не запросили на офіційні зустрічв з Володимиром Зеленським.

“ОДА зробила все, щоб він з міським головою не спілкувався. Я розумію, що я би говорив про ті проблеми, які не вирішуються, або які не можуть бути вирішені навмисне або ненавмисне представниками влади”, – заявив Чернівецький міський голова.

“У президента залишились дуже гарні враження від Чернівців. Йому не розповіли, що різні громади, які на території області просто повстають і йдуть на акції протесту, тому що ОДА плює на них і не хоче з ними йти на діалог. Президента переконали, що це якісь проплачені люди”, – додав мер.

За словами Каспрука, саме президент міг би втрутитися в цю ситуацію і вирішити її.

Реклама

Залишити коментар