В Атаках четвертий день блокують рух на автотрасі державного значення

Сьогодні, близько 15.00 год група протестувальників знову заблокувала дорогу національного значення Н-03 сполученням Чернівці-Житомир в селі Атаки Хотинського району.

Про це повідомляють очевидці акції, пише molbuk.ua.

Зазначається, що мітингувальників близько 30-ти. Вони ходять колом по пішохідному переходу поблизу автобусної зупинки. Довкола чергує поліція. Очевидці кажуть, що усе спокійно.

За лічені хвилини утворилися довгі черги з десятків фур. Водії терпляче чекають і кажуть, іншого виходу немає. Хоча зауважують, що мітингарям треба не трасу перекривати, а звертатися безпосередньо до влади, чиновників.

Мітингувальники у масках тримають жовто-блакитний і чорно-багряний прапор, а також плакат із написом “Пане Президенте, просимо вас почути президентів Хотинщини!”.

Активісти кажуть, що будуть перекривати дорогу щодня до пізньої ночі, аж доки влада не прислухається до них. Раз на годину на 15 хв вони пропускають фури.

Водночас, якщо фури змушені чекати, легкові автомобілі та мікроавтобуси об’їжджають блокаду сільськими вулицями. Частина місцевих мешканців цим незадоволена, адже автівки здіймають куряву і розбивають дорогу, яку мешканці за власні кошти відремонтували, посипавши гравієм з піском.

Реклама

Залишити коментар