Бешлей поскаржився на мера Чернівців у прокуратуру

У Чернівцях відсторонений керівник департаменту житлово-комунального господарства Володимир Бешлей поскаржився у прокуратуру на міського голову Олексія Каспрука.

Про це він написав на власній сторінці у Facebook, пише molbuk.ua.

Бешлей зазначив, що мер Чернівців неодноразово оголошував посадовцеві догани, які пізніше були скасовані у судах.

Він зазначив, що наступного дня після того, як суд скасував розпорядження Каспрука про звільнення Бешлея, міський голова відсторонив чиновника від посади. Бешлей зауважив, що Каспрук “зловживаючи владою та службовим становищем, умисно, повторно грубо порушуючи трудове законодавство, з особистих міркувань”, 16 червня виніс розпорядження “Про проведення службового розслідування” № 705-к та відсторонив чиновника від виконання службових обов’язків.

Бешлей у своїй заяві до прокуратури Чернівецької області просить правоохоронців “внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати досудове розслідування по факту вчинення Чернівецьким міським головою Каспруком Олексієм Павловичем кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.172, ч.1 ст.366, ч.2 ст.364 КК України, а саме: повторного грубого порушення законодавства про працю, зловживання владою або службовим становищем та службового підроблення”.

Раніше Олексій Каспрук повідомляв, що поновлений на посаді директора департаменту ЖКГ Чернівців Володимир Бешлей хоче ще 30 мільйонів на ремонт проспекту Незалежності. За ці кошти Бешлей пропонує підряднику до 1 липня 2021 виконати роботи з розбирання дорожнього покриття, фрезерування, улаштування основи, асфальтування та встановлення 3090 гранітних бордюрів.

Також він заявив, що змушений призначити службове розслідування та відсторонити Володимира Бешлея від роботи. “Бо ще не таке наворотить”.

 

Реклама

Залишити коментар