У Чернівцях патрульні розшукали п’яного водія, який втік з місця ДТП

Вчора ввечері патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка відбулася на вулиці Південно-Кільцева. Водій транспортного засобу Toyota допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen та з місця події втік.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Буковини.

“Патрульні дізналися ймовірні пошкодження, марку, модель, колір та передали всю інформацію в радіоефір. Вже за деякий час один з екіпажів звернув увагу на транспортний засіб, який рухався на вулиці Винниченка та мав характерні механічні пошкодження.

Інспектори зупинили автомобіль. Під час спілкування патрульні помітили, що у водія присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич поводив себе агресивно, виражався нецензурною лайкою та на зауваження поліцейських не реагував в результаті чого був затриманий. На 37-річного чоловіка складено 5 адміністративних матеріалів (в тому числі за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та вчинення ДТП). Авто евакуйовано на арештмайданчик.

Від початку року управлінням патрульної поліції в Чернівецькій області розкрито 131 ДТП зі скриттям зі 155 зафіксованих”, – йдеться у повідомленні.

Реклама

Залишити коментар