Трамп пообіцяв подумати щодо розсекречення матеріалів про НЛО

Президент США Дональд Трамп заявив, що він чув деякі цікаві речі про “розвельський інцидент” в 1947 році в США, але він не ділиться навіть зі своїм старшим сином. Однак, він пообіцяв “подумати” над питанням зняття грифа секретності з матеріалів, повідомляє УНН з посиланням на New York Post.

Трамп дав такі коментарі в четвер у тематичному інтерв’ю до Дня батька зі своїм сином Доном Трампом-молодшим, організованому президентською виборчою кампанією. Дон-молодший закінчив своє інтерв’ю, жартома питаючи свого батька-президента, чи не розкаже він коли-небудь більше інформації про Розвелл, місто в Нью-Мексико, відоме своєю близькістю до, мабуть, найвідомішої події НЛО, – “дайте нам знати, що насправді відбувається”.

Трамп відповів: “Я не буду говорити з тобою про те, що я знаю про це, але це дуже цікаво”.

У 1947 році власник ранчо виявив неопізнані уламки на своєму пасовищі овець біля Розвелла. Представники ВПС заявили, що це була погодна куля. Через десятиліття військові США визнали, що уламки були пов’язані з надсекретних атомним проектом. Проте, теорія НЛО процвітала.

Після того, як його батько заявив, що чув деякі “цікаві” речі про Розвелл, Трамп-молодший запитав, чи може президент коли-небудь розсекретити цю інформацію.

“Ну, я повинен подумати про це”, – відповів президент США.

Реклама

Залишити коментар