Теми дня ТВА 15.06.2020

Населені пункти під водою, зруйновані дороги, загроза прориву дамб та людські жертви через негоду. Чернівецьку область накрили затяжні грози.
Пандемія не відступає. І в Україні після послаблення карантину починає збільшуватися кількість інфікованих COVID-19. Тож упродовж минулих вихідних зафіксували антирекорд – більше 750 випадків коронавірусу.
Пробне ЗНО відбудеться дистанційно. Днями у Кабміні заявили, що епідеміологічна ситуація в Україні не дозволяє провести першу, тобто пробну сесію зовнішнього незалежного оцінювання. Охочим скласти тест онлайн, треба було зайти на свою інформаційну сторінку, завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови й літератури. Аналогічно об 11 годині 17 червня буде доступний тест з інших предметів. Однак нині користувачі нарікали на те, що сайт не витримав такого напливу відвідувачів і не працював.
Незаконно збудований торговельний кіоск біля перенатального центру у Чернівцях, схоже, запрацює швидше, аніж сам перенатальний. Поки власників конструкції шукають і вирішують, хто все ж відповідальний за демонтаж, на місці уже завершують облицювальні і внутрішні роботи.
Нею користуються, але не завжди платять за це. Земельні торги – це можливість визначення реальної орендної плати за земельні ділянки, розширення кола учасників та покращення бізнес клімату в Україні. Із послабленням карантину Головне управління держгеокадастру в Чернівецькій області відновило аукціон земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності.
Задіяні всі внутрішньо- і зовнішньополітичні інструменти, аби скасувати вирок Януковичу. Про це лідер партії «Народний фронт», прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк заявив біля Апеляційного суду Києва, де розглядають апеляційну скаргу захисту екс-президента Віктора Януковича.
Весняний призов в умовах карантину. Цьогоріч відбір на строкову службу відбувається в досить нетипових умовах. Проте у військкоматі запевняють, надають усі необхідні засоби захисту для безпечного проходження медкомісій. Також призовників перевіряють на наявність COVID-19.

Реклама

Залишити коментар