На Київщині пацієнт зарізав лікаря

У Київській області в Володарській районній лікарні чоловік зарізав лікаря. Про це повідомляє Нацполіція регіону.
Трагедія сталася в ніч на понеділок, передає Кореспондент.
Відзначається, що чоловік приїхав у гості до родичів у с. Володарка, де почав буянити і вести себе агресивно. Родичі викликали швидку допомогу. Медики, своєю чергою, попросили допомоги у поліції, щоб транспортувати чоловіка в районну лікарню.
Згодом у поліцію надійшло повідомлення про те, що цей чоловік завдав смертельне ножове поранення працівникові медзакладу і втік.
На місце події одразу прибув наряд поліції. Там працівники поліції встановили весь хід подій.
З’ясувалося, що в лікарні жителя столиці оглянув лікар-фахівець, виявив у нього певні психічні розлади і почав домовлятися про подальше транспортування хворого в спеціальні психіатричні установи. Одна з таких установ погодилася забрати хворого, проте на певних умовах – підготувати пакет документів і результати аналізів. У зв’язку з цим медики прийняли рішення залишити пацієнта до ранку.
Розуміючи, що чоловік може бути суспільно небезпечним, лікар прийняв рішення помістити його в спецпалаті з металевими гратами, де повинні міститися затримані особи. Однак тому вдалося вийти з палати, яку належним чином не закрили.
Пацієнт проник у кімнату медперсоналу, схопив там ніж і завдав ним удар у шию лікаря-педіатра.
Поліцейські оперативно затримали 45-річного нападника згідно зі ст. 208 КПК України.
За цим фактом порушено кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК). Запобіжний захід йому вибере суд.
Реклама

Залишити коментар