В Україні скасували проведення пробного ЗНО

Через погіршення епідеміологічної ситуації в Україні уряд прийняв рішення скасувати пробне ЗНО. Про це в суботу, 13 червня, повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
“На засіданні уряду вчора були прийняті рішення: ми обмежили діяльність кінотеатрів, вони не відкриваються. Також іноземці не можуть перетинати державний кордон без наявного поліса страхування витрат на лікування COVID-19. Встановлено вимоги обов’язкової обсервації тільки для осіб, які перетинають кордон і прибувають із країн зі значним погіршенням ситуації з COVID-19, скасовується обсервація для тих, хто прибуває з ОРДЛО. Скасовано проведення пробного ЗНО, яке повинно було бути 15 червня”, – повідомив міністр.
Згідно з постановою Кабміну, на час карантину заборонено відвідування навчальних закладів, крім участі “в зовнішньому незалежному оцінюванні, державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, вступних випробуваннях, єдиному вступному іспиті з іноземної мови, єдиному професійному вступному випробуванні, атестації у формі тестових іспитів ліцензійних інтегрованих іспитів “КРОК”, а також здійснення підтвердження кваліфікації моряків, проведення підготовки моряків, членів екіпажів торгових суден, в тому числі тих, які здійснюють плавання внутрішніми водними шляхами України, і проведення підготовки судноводіїв малих/маломірних суден”.
Як відомо, пробне ЗНО планувалося провести 15 і 17 червня.
Реклама

Залишити коментар