Пробне ЗНО можна буде пройти онлайн

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО), яке повинно було відбутися 15 і 17 червня, можна буде пройти в режимі онлайн вдома.

Про це в суботу, 13 червня, повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти, передає Кореспондент.

Абітурієнтів також просять не приходити до пунктів, де мало відбутися оцінювання.

“Ми просимо вас 15 червня і 17 червня не приходити на пункти проведення пробного ЗНО, крім відповідальних за пункти і їх помічників, а також повідомити про це всім вашим друзям, знайомим, колегам, хто, можливо, також повинен прийти до нас в цей понеділок”, – йдеться в повідомленні.

Так, з огляду на ситуацію, що склалася, УЦОЯО пропонує учасникам пройти тестування вдома наступним чином:

– 15 і 17 червня об 11:00 зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови та літератури;

– виконати завдання тестового зошита;

– до 19 червня внести свої відповіді до сервісу визначення результатів;

– отримати свій результат за тестування.

“Під час роботи з тестовим зошитом намагайтеся дотримуватися часових рамок і не відволікатися. Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 17 червня до 18:00 19 червня”, – сказано в повідомленні.

Також в Центрі нагадали, що експерти Українського центру оцінювання освіти розберуть кожне завдання чотирьох популярних предметів, нададуть розгорнуті пояснення на всі питання тестів з української мови та літератури, історії України, математики та англійської мови і порадять, як успішно скласти ЗНО у 2020 році.

“Ваші тестові зошити знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО, інформацію про можливість отримання цих зошитів ви зможете отримати в своїх особистих кабінетах учасників”, – наголосили в Центрі.

Реклама

Залишити коментар