Партія Медведчука від імені всіх українців привітала росіян із Днем Росії

Українська політична партія «Опозиційна платформа – За життя» оприлюднила вчора привітання до Дня Росії, заявивши, що робить це від імені всіх українців.

Про це йдеться в повідомленні на сайті політсили, пише Громадське.

У партії вважають, що Україну та Росію «пов’язують не просто спільні кордони, а перш за все родинні зв’язки, тісно переплетені людські долі, духовні і культурні цінності, спільна історична спадщина, перемога у Великій Вітчизняній війні і пам’ять про цю Велику Перемогу, яка згуртувала наші народи на століття».

«Саме тому всі спроби влади і національно стурбованих політиків, ура-патріотичної меншості вбити клин між українцями і росіянами, розірвати відносини між нашими країнами зазнали фіаско», – вважають в «ОПЗЖ».

Політична сила також стверджує, що українці «втомилися від русофобської істерії» та «політики ненависті» й «прекрасно розуміють, що сьогодні Україна як ніколи потребує розвитку діалогу з Росією». Одним із прикладів такого «діалогу» там назвали створення з ініціативи «ОПЗЖ» міжфракційного депутатського об’єднання «Міжпарламентський діалог заради миру: Україна – Росія – Німеччина – Франція».

«Діалог і компроміси – ось шлях до миру і злагоди, відновлення добросусідських відносин між нашими країнами, добробуту наших народів», – йдеться у заяві партії.

 

Реклама

Залишити коментар