Зеленський пропонував посади Сергію Тігіпку і Валерію Хорошковському

Президент Володимир Зеленський пропонував посади колишнім топ-чиновникам Валерію Хорошковському і Сергію Тігіпку. Про це він розповів в інтерв’ю УП, опублікованому в четвер, 11 червня, передає Кореспондент.

“Валерія Івановича Хорошковського я знаю багато років, він нам вказав реальні “дірки” на митниці. Він сказав, що реально Нефьодов ніколи не зможе це зробити, і час показав, що це правда. Я йому сказав: “Валерію Івановичу, дивіться, йдіть на митницю, я можу це сказати уряду, запропонувати. Якщо ви берете на себе відповідальність, що ви збільшите” – а він сказав, десь у два рази можна збільшити дохід в бюджет, – я йому сказав: “Ідіть, будь ласка”, – розповів Зеленський, зазначивши, що Хорошковський відмовився.

Зеленський допустив, що він чекав пропозиції щодо посади прем’єр-міністра.

Водночас Тігіпкові було запропоновано “сильну потужну робочу групу”, яка повинна працювати разом з урядом. Цій групі надавалися повноваження дорадчого органу, і вона повинна була напрацьовувати стратегію.

“Вони щось там пропонували уряду. Я не знаю, скільки тижнів вони працювали, але вони щось пропонували. Тобто, ми зробили цю групу, вони створили там стратегію, вона повинна бути у Шмигаля”, – додав Зеленський.

Реклама

Залишити коментар