У Центрі оцінювання якості освіти розповіли, як проходитиме ЗНО

З 25 червня по 17 липня писатимуть тести ЗНО 9,5 тисячі буковинских випускників. Під час тестування, а це майже три години, дітям доведеться весь час перебувати у масках. Зняти їх дозволять лише для того, щоби попити води.

Про це повідомили у відділі Центру оцінювання якості освіти, пише molbuk.ua.

4 червня зареєстровані учасники могли завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де зазначено час і місце проведення тестувань.

Продовжено час допуску до аудиторій, де проводитиметься ЗНО. Якщо раніше цей процес тривав до 35-40 хвилин, то тепер його розтягнуть на годину.
На вході будуть вимірювати температуру. Абітурієнти повинні прийти із двома масками, щоби під час тестування змінити її. Крім того, на пункті тестування будуть запасні маски, якщо хтось забуде її взяти.

Також пункти тестування будуть забезпечені антисептиками, милом, одноразовими рушниками та безконтактними термометрами. В аудиторіях під час тестування всі дотримуватимуться соціальної дистанції 1,2 метра.

У кожному районному центрі області є пункти ЗНО. Загалом їх в області є 35. Тут через коронавірус запровадили зміни. Минулими роками на районних пунктах тестування здавали лише українську мову та історію, а для складання решти предметів їхали до Чернівців. Цього року у районних пунктах тестування можна буде скласти і всі інші предмети.

У департаменті освіти ОДА працює гаряча лінія щодо ЗНО.
Графік роботи – щодня з 9.00 до 18.00, у п’ятницю – з 9.00 до 17.00. На гарячу лінію можна звернутися з будь-якого питання для інформування та швидкого вирішення проблем пов’язаних з особливостями проведення ЗНО-2020.

Номер гарячої лінії: 0501046840

Реклама

Залишити коментар