Відсьогодні в Україні відновлюють внутрішнє авіасполучення

Відсьогодні, з 5 червня, в Україні дозволяється відновити внутрішнє авіасполучення. Відповідне рішення ухвалив Кабінет міністрів на засіданні в середу, передає УНН.

Йдеться про “поетапне відновлення авіасполучення та надання дозволу з 5 червня 2020 року для внутрішніх авіаперевезень, з 15 червня – для міжнародних авіаперевезень”, – заявляв раніше міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Відповідну постанову Кабмін підтримав 3 червня.

Так, ухвалена постанова дозволяє відновити відсьогодні авіаційне сполучення всередині України, а з 15 червня – міжнародне авіасполучення з державами, які відкрили аеропорти для рейсів з України.

У міжнародному аеропорту “Бориспіль” сьогодні заплановано перші рейси: Київ – Дніпро – Wind Rose, Київ – Одеса – Міжнародні авіалінії України.

“Всі внутрішні рейси обслуговуватимуться в терміналі D. Вхід до терміналу дозволений лише пасажирам з посадковим талоном чи квитком, у медичних масках або респіраторах. Проводжаючі у термінал не допускатимуться”, – йдеться у повідомленні на сторінці аеропорту в Facebook.

Вказано, що на в’їзді в аеропорт розміщений контрольно-пропускний пункт Національної поліції, на якому поліцейські здійснюють температурний скринінг.

Реклама

Залишити коментар