Голову облради Мунтяна відсторонили від посади ще на два місяці

Вищий антикорупційний суд задовольнив клопотання прокурора САП та продовжив відсторонення від займаної посади у зв’язку із притягненням до кримінальної відповідальності голови Чернівецької обласної ради, який підозрюється в отриманні неправомірної вигоди за сприяння в передачі в оренду оздоровчого комплексу.

Строк дії відсторонення – до 1 серпня 2020 року. Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

Також, Вищий антикорупційний суд до 1 серпня 2020 року продовжив процесуальні обов’язки, покладені на голову Чернівецької обласної ради. Зокрема, прибувати за кожною вимогою до детектива, прокурора та суду; не відлучатися із м. Чернівці та Чернівецької області без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи; утримуватись від спілкування з другим підозрюваним у справі та визначеними в ухвалі свідками; здати на зберігання до Управління Державної міграційної служби у Чернівецькій області паспорти громадянина України для виїзду за кордон та носити електронний засіб контролю.

Реклама

Залишити коментар