Фракція “ЄС” виступає за відставку всього уряду – Княжицький

За словами нардепа від фракції “ЄС” Миколи Княжицького, партія не підтримує діяльність жодного міністра та виступає за відставку всього уряду

Про це нардеп від фракції “Європейська Солідарність” Микола Княжицький заявив у кулуарах Верховної Ради, передає Еспресо.TV.

“Непрофесійність правлячої партії монобільшості “Слуги народу”, які увесь час приводять до влади некомпетентні уряди. Ми виступаємо за те, щоб уряд відправити у відставку. Тому що уряд не справився з тими викликами, які стоять зараз перед Україною: ані в сфері безпеки, ані в сфері охорони здоров’я, ані в інших сферах”, – заявив народний депутат.

Княжицький прокоментував бір підписів партією “Голос” за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, зазначивши, що “немає такої форми, щоб внаслідок збору якихось голосів, хтось пішов у відставку.”

“Це дешевий піар. Наша фракція отримала підписні листи, щоб відправити у відставку увесь уряд, без виключення, всіх міністрів. Тому що ми вважаємо, що вони погано працюють. І ми проти, щоб займатися просто звичайним піаром. Ми за дієві кроки. І ми будемоце робити. І цей уряд має піти у відставку”, – зазначив він.

“Не можна реформувати якусь одну сферу в житті. Коли сам президент Зеленський увесь час говорить про те, що одна особа є бандитом або інша, коли ДБР абсолютно незаконно не зустрічається з родинами членів Небесної сотні, а очолює їх колишній адвокат Януковича, коли суди і зокрема суддя Вовк приймає абсолютно абсурдні рішення щодо Тетяни Чорновол, щодо багатьох інших, кого політично переслідують, очевидно, в такій сфері реформувати якусь одну галузь було б неможливо”, – додав політик.

За його словами, “Європейська Солідарність” не підтримує жодного міністра уряду Шмигаля та вважає, що має прийти єдиний професійний уряд, який буде за чіткими і зрозумілими критеріями обраний.

Реклама

Залишити коментар