Через порушення карантину власнику ресторану на Кіцманщині загрожує штраф

Попри заборону проведення масових заходів, власник ресторану дозволив влаштувати в своєму закладі святкування весілля. За порушення правил карантину підприємцю загрожує штраф у розмірі від 34 до 170 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба поліції Буковини.

“До Кіцманського відділу поліції надійшло повідомлення про проведення під час карантину масового заходу в одному з ресторанів на території села Мамаївці. Здійснюючи перевірку отриманої інформації, поліцейські з’ясували, що 24 травня у вказаному закладі відбулося святкування весілля, в якому взяли участь приблизно 100 осіб.
Будучи посадовою особою, 61-річний власник ресторану проігнорував карантинні обмеження та порушив вимоги постанови Кабміну від 20 травня 2020 року № 392. А саме – заборону проведення масових заходів і роботи закладів громадського харчування”, – йдеться у повідомленні.

Співробітники поліції склали на порушника адміністративний протокол за статтею 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Матеріали адміністративного правопорушення поліцейські направили до Кіцманського районного суду для розгляду та прийняття рішення.

Реклама

Залишити коментар